19.9 C
Athens
17 April - 2024

Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα επένδυση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Must read

Στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΑΕΜ ENERGY SYSTEMS P.C., η οποία αποτελεί πλέον θυγατρική του, προχώρησε ο όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη.

Μέσω αυτής της αγοράς η Ευρωπαϊκή Πίστη, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, έχει πλέον στην κατοχή της φωτοβολταϊκό πάρκο στο νομό Λαρίσης, ονομαστικής ισχύος 0,5 ΜWh, το οποίο είναι διασυνδεδεμένο στο δίκτυο μέσης τάσης της ΔΕΗ.

Με την συγκεκριμένη απόκτηση, η οποία έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον φωτοβολταϊκό πάρκο της στέγης των κεντρικών γραφείων, ο όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, γίνεται παραγωγός πράσινης ενέργειας. Η προσαρμογή σε νέα πρότυπα επένδυσης και ανάπτυξης είναι μία στρατηγική απόφαση που συνδέεται άμεσα με το ενεργειακό πρότυπο ISO 50001:2011, με το οποίο είναι πιστοποιημένη η Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη.

«Ο όμιλος θέτει νέα όρια στις δραστηριότητές του, περιορίζει το ανθρακικό του αποτύπωμα και αποδεικνύει απτά τη δέσμευσή του στη βιώσιμη ανάπτυξη με διαφάνεια και υπευθυνότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article