18.7 C
Athens
28 March - 2024

Η Επίτροπος Ενέργειας, Kadri Simson στο Athens Energy Dialogues

Must read

Περισσότεροι από 100 αξιωματούχοι και ομιλητές διεθνούς εμβέλειας, αναμένεται να συμμετέχουν στο συνέδριο “Athens Energy Dialogues, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 17 &18 Φεβρουαρίου.  Στόχος του συνεδρίου είναι η αναβάθμιση και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών, μέσα από συζητήσεις πάνω σε ένα ευρύ φάσμα γεωπολιτικών, οικονομικών, τεχνολογικών και ρυθμιστικών θεμάτων που άπτονται του ενεργειακού μέλλοντος της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Από τους συμμετέχοντες στην διήμερη διάσκεψη ξεχωρίζουν η Ευρωπαία Επίτροπος για την Ενέργεια, κα. Kadri Simson, ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Πετρελαίου και Φυσικών Πόρων της Αιγύπτου, κ. Tarek el Molla, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα. Νατάσα Πηλείδου, η Αναπλ. Πρωθυπουργός & Υπουργός Μεταλλείων και Ενέργειας της Σερβίας, κα. Zorana Mihajlovic, ο Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιος για θέματα ενέργειας, κ. Frank Fannon, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Geoffrey Pyatt, ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Burak Ozugerin, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, κ. Θάνος Ντόκος.

Συμμετέχουν επίσης ηγετικές προσωπικότητεςδιαμορφωτές της κοινής γνώμης, και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου μεταξύ των οποίων, ο Διευθυντής του Future Europe Initiative του Atlantic Council, κ. Ben Haddad, o ιδρυτής  & Πρόεδρος της του ECCO International, κ. Αλεξ Παπαλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Elpedison,Κ. Andrea Testiο Γενικός Διευθυντής, Protergia / MYTILINEOS, κ.Ντίνος Μπενρουμπή, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ κα Maria Rita Galliο Διευθύνων  Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕκ. Τάσος Μάνος,  ο Wytse KaastraManaging Director Utilities – Energy Transition Europe της Accenture, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ κ. Μάριος Τσάκας, ο Διευθύνων  Σύμβουλος της ΕΔΕΥ κ. Αριστοφάνης Στεφάτος, ο Εταίρος της Deloitte κ. Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης, η εταίρος της Δικ. Εταιρείας Καρατζάς και Συνεργάτεςκα Χριστίνα Φαϊτάκη κ.α.

Όλοι οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.athensenergydialogues.com

Η ψηφιακή εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεάν την εγγραφή στο https://athensenergydialogues.liveon.tech/panel/register

Content Partner: Greek Energy Forum

Μεγάλοι Χορηγοί: Elpedison – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ

Χορηγοί: Accenture – Deloitte – Δικ. Εταιρεία Καρατζάς & Συνεργάτες – KPMG

Υποστηρικτές: ΔΕΔΑ – ΔΕΔΔΗΕ – ΕΔΕΥ -EnEx Group – Huawei

Με την Υποστήριξη: KAPE CRESS – ΔΑΠΕΕΠ – HAES (Hellenic Association of Energy Suppliers)– HELAPCO (Hellenic Association of Photovoltaic Companies – HWEA (Hellenic Wind Energy Association) – UNICEN (Ένωση Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή – BnB Daily – Capital.gr – Energypress.gr – Energyin.gr – Worldenergynews.gr – Ypodomes.com – Dimoprasion.gr – CEE Energy News

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article