23.3 C
Athens
18 April - 2024

ΕΔΑ Αττικής: Δημοπράτηση δύο νέων έργων για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Αττικής

Must read

Στη δημοπράτηση δύο νέων έργων που αφορούν την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Αττικής προχώρησε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Τα έργα αφορούν την κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου χαμηλής και μέσης πίεσης, καθώς και εργασίες λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου διανομής και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 4,96 εκατ. ευρώ.

Η υλοποίηση των δύο νέων έργων εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της ΕΔΑ Αττικής, όπως αποτυπώθηκε στο εγκεκριμένο από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Εταιρείας.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΕΔΑ Αττικής, κ Πιέρρος Χατζηγιάννης σε δήλωσή του αναφέρει: «Για το 2021 – 2025, η ΕΔΑ Αττικής έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει ένα μεγαλόπνοο αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα πάει το φυσικό αέριο σε κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση της Αττικής, παρέχοντας πρόσβαση σε μια οικονομική, αποδοτική και περιβαλλοντικά φιλική πηγή ενέργειας. Με πίστη, συνέπεια και προσήλωση προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, ανοίγοντας δρόμο και θέτοντας από τώρα στέρεα θεμέλια για τα νέα έργα και τις μελλοντικές επενδύσεις που θα ακολουθήσουν, με διαφάνεια και αξιοπιστία».

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article