20 C
Athens
18 April - 2024

Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 600.000 ευρώ – Δώρα για τις διαδικτυακές συμμετοχές στην κλήρωση

Must read

Τουλάχιστον 600.000 ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, στη δεύτερη κλήρωσή του για αυτή την εβδομάδα. Οι 5+1 αριθμοί που οδηγούν στο μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού θα κληρωθούν στις 22:00, μισή ώρα μετά τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση δελτίων.

Όσοι δεν προλαβαίνουν να επισκεφθούν το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς τους για να δοκιμάσουν την τύχη τους, μπορούν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ απ’ όπου και αν βρίσκονται, μέσω υπολογιστή κινητού τηλεφώνου ή tablet.

Κατάθεση δελτίων με λίγα κλικ

Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων είναι μια ολιγόλεπτη διαδικασία. Από υπολογιστή ο παίκτης επισκέπτεται το tzoker.gr, συνδέεται στο λογαριασμό του και συμπληρώνει το δελτίο του. Όσοι παίζουν ΤΖΟΚΕΡ online για πρώτη φορά πρέπει να αρχικά να πατήσουν το κουμπί «εγγραφή» και να συμπληρώσουν το email και τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα.

Επίσης, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή του παιχνιδιού από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ. Όπως και στο tzoker.gr έτσι και στο app, η κατάθεση δελτίων γίνεται μέσω του προσωπικού λογαριασμού κάθε παίκτη, αφού πραγματοποιηθεί εγγραφή.

«Gifts For you» μέχρι την Κυριακή

Οι διαδικτυακοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ με κάθε συμμετοχή τους στην κλήρωση διεκδικούν και δώρα. Η προσφορά «Gifts For you», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, είναι διαθέσιμη στη σημερινή κλήρωση και στην επόμενη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου. 

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article