19.3 C
Athens
19 April - 2024

Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Κω

Must read

Με βασικό μήνυμα «Κινήσου έξυπνα. Φτάσε μακριά», το ΔΕΗ e-bike Festival, που πραγματοποιείται σε 7 πόλεις της Ελλάδας, κάνει «στάση» στο νησί του ποδηλάτου. 

Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου 2021 στην Πλατεία Ανταγόρα στο κέντρο της πόλης της Κω, συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά, περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων για κάθε χρήση. 

Στο πλαίσιο του διημέρου, από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., η πλατεία θα φιλοξενήσει ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μεταφορά αγαθών στο ιστορικό κέντρο, αναδιπλούμενα, βουνού, δρόμου κ.α. 

Σε ένα γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο κλίμα, με τρεις ειδικά κατασκευασμένες πίστες, παιχνίδια για «έξυπνο» πεντάλ και αναμνηστικά δώρα για όλους, το ΔΕΗ e-bike Festival, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν οποιοδήποτε μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους ενώ παράλληλα η εξειδικευμένη ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival, θα προσφέρει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6 – 12 ετών.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article