21.8 C
Athens
23 April - 2024

Generation Y: Στρατηγική επένδυση στη RoiMat Forward Marketing Agency

Must read

Την στρατηγική της επένδυση στη RoiMat Forward Marketing Agency ανακοίνωσε η Generation Y – International eBusiness Hub, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της σε όμιλο επιχειρήσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2022.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την πραγματοποίηση της στρατηγικής επένδυσης, η Roimat θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στη φαρέτρα του Ομίλου, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιδιώκουν συνεχή και ταυτόχρονα ταχεία ανάπτυξη.

«Η επιχειρηματική οπτική της Generation Y ταυτίζεται απόλυτα με το όραμα της RoiMat για επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω 3600 growth marketing ενέργειες. Πιστοί στις αξίες μας υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό τις νέες περιπέτειες και προκλήσεις που ακολουθούν τη συνεργασία αυτή, με πυξίδα την πολυεπίπεδη εξέλιξη των πελατών μας», τονίζει ο Θεόδωρος Γεωργεδάκης, CEO της RoiMat.

«Με χαρά υποδεχόμαστε το Θοδωρή Γεωργεδάκη και τη Roimat, με την οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες ως προς την εξυπηρέτηση του πελάτη. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με τη Roimat καλύπτουμε τις ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και εμπειρία της Generation Y, σε συνδυασμό με την ευελιξία της Roimat». δηλώνει γι’ αυτήν την επένδυση ο Αναστάσιος Σπανίδης, Founder & CEO του Ομίλου.

Η Generation Y, η ελληνική πολυεθνική, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν, διατηρώντας γραφεία σε 10 χώρες και εξαγωγική δραστηριότητα σε 24, έχει ήδη προχωρήσει σε στρατηγικές επενδύσεις στην Global Sustain με στόχο την ενσωμάτωση κριτηρίων ESG (E-Environment, S-Social, G-Governance) στις επιχειρήσεις καθώς και στη The Jones, που δραστηριοποιείται στο τομέα της δημιουργικής διαφήμισης.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article