18.6 C
Athens
24 April - 2024

Στις 24 Ιουνίου η Alfa Romeo γιορτάζει τα 112α γενέθλιά της με τους φίλους της σε όλο τον κόσμο

Must read

Η 24η Ιουνίου είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Alfa Romeo, γιατί σηματοδοτεί τη γέννησή της στο Μιλάνο το 1910. Για αυτή την ξεχωριστή επέτειο και τη φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Στο επίκεντρο βεβαίως θα βρίσκεται το Μουσείο της Alfa Romeo στο Arese, όπου από την Παρασκευή 24 Ιουνίου και μέχρι την Κυριακή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι βρεθούν σε αυτό τον ξεχωριστό χώρο, αλλά και μέσω του διαδικτύου. Κομβικό σημείο θα είναι η παρέλαση των φίλων της μάρκας με τις αγαπημένες τους Alfa Romeo στην πίστα του μουσείου, ενέργεια η οποία παραδοσιακά σηματοδοτεί κάθε χρονιά την αρχή και την ολοκλήρωση των εορτασμών.

Η 112η επέτειος εστιάζει στα club των φίλων της μάρκας σε όλο τον κόσμο, αφιερώνοντας ειδικά για αυτά έναν χώρο στο μουσείο. Θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό, αλλά και video, τα οποία θα παρουσιάζουν το πάθος των φίλων της ιταλικής ομάδας από την Κίνα και τη Λατινική Αμερική, μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότιο Αφρική.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article