19.3 C
Athens
19 April - 2024

Η Hyundai Ν αποκάλυψε με δύο concepts το όραμα υψηλών επιδόσεων για την εποχή της ηλεκτροκίνησης

Must read

Η μάρκα N υψηλών επιδόσεων της Hyundai αποκάλυψε το όραμά της για την ηλεκτροκίνηση αναδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας σε τεχνολογίες μηδενικών εκπομπών ρύπων εστιασμένες στο μέλλον. Τα RN22e και N Vision 74 είναι εμπνευσμένα παραδείγματα του οράματος ηλεκτροκίνησης της μάρκας N. Αυτά τα δύο μοντέλα αναδεικνύουν τη φιλοδοξία της Hyundai να γίνει ηγέτης της σπορ αυτοκίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το RN22e συνδυάζει το ολοκαίνουριο IONIQ 6 και την Electric-Global Modular Platform (E GMP) της εταιρείας, ενώ θέτει νέα πρότυπα στα EV υψηλών επιδόσεων. Παράλληλα, το N Vision 74 συνδυάζει την EV τεχνολογία με ένα προηγμένο σύστημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου, καθιστώντας το πρώτο υβριδικό μοντέλο υδρογόνου της Hyundai N που αναδεικνύει την οδηγική απόλαυση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Τόσο το RN22e όσο και το N Vision 74 θα συνεχίσουν να δοκιμάζονται και να επαληθεύουν τους μηχανικούς της Hyundai, έτσι ώστε τα μελλοντικά αυτοκίνητα N παραγωγής να μπορούν να εξοπλιστούν με τις προηγμένες τεχνολογίες τους.

Από την έναρξη κυκλοφορίας του πρώτου αυτοκινήτου παραγωγής υψηλών επιδόσεων το 2017, του Hyundai i30 N, η Hyundai N εξελίσσει τα όρια απόδοσης για να βοηθήσει τους πελάτες να ανακαλύψουν πόσο διασκεδαστική μπορεί να γίνει η οδήγηση. Ακόμη και στην ηλεκτροκίνηση, η μάρκα N επιδιώκει να αναδείξει τους τρεις πυλώνες που είναι η δεξιοτεχνία στις στροφές, ένα εργοστασιακά ικανό μοντέλο για πίστα και καθημερινή σπορ απόλαυση για όλους.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article