11.4 C
Athens
20 April - 2024

Έμφαση των σχεδιαστών στην ποιότητα κατασκευής για το νέο Renault Austral

Must read

Στο νέο Renault Austral οι σχεδιαστές έδωσαν μεγάλη σημασία στην ποιότητα κατασκευής. Κάθε λεπτομέρεια μελετήθηκε εξονυχιστικά ώστε να αναβαθμίσει το όλο πλάνο.

Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή στο high-tech cockpit του νέου Austral, είναι η αρμονία. Το επόμενο που τραβάει το βλέμμα είναι η εντυπωσιακή οθόνη του συστήματος Open R, που ενεργοποιείται εκπέμποντας έναν ήχο καλωσορίσματος. Το τρίτο χαρακτηριστικό, που είναι αδύνατο να μην προσέξει κανείς, είναι το μέρος που αντανακλά όλη τη μαεστρία των σχεδιαστών και το συναντάμε στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων: το υποβραχιόνιο.

Η προσθήκη των εγκοπών και των ήχων που κάνουν όταν μετακινείς κάτι μπρος-πίσω, ενέπνευσε στην υιοθέτηση αυτής της καινοτομίας στο υποβραχιόνιο. Οι άνθρωποι της σχεδίασης ενθουσιάστηκαν με την ιδέα του ήχου και θέλησαν να δημιουργήσουν αυτό τον μεταλλικό ήχο της καστάνιας, βασιζόμενοι στον ήχο της περιστρεφόμενης στεφάνης ενός ρολογιού. Έφτιαξαν 13 ομοιόμορφα τοποθετημένες εγκοπές στον μηχανισμό μετακίνησης του υποβραχιόνιου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η αίσθηση της «χιλιοστομετρικής» ακρίβειας των ρυθμίσεων. Και το κατάφεραν δημιουργώντας κάτι για το οποίο δεν υπάρχει όμοιο σε κανένα άλλο μοντέλο όχι μόνο της Renault, αλλά και των υπόλοιπων εταιρειών.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article