20.4 C
Athens
28 March - 2024

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες πληρωμής του Power Pass – Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες

Must read

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες πληρωμής του Power Pass που αφορά τον μήνα Ιούνιο. Όπως γνωστοποίησε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών, στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο OPEN, ο Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε πως «υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ».

Παράλληλα, ο Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρθηκε και στο Fuel Pass 2, λέγοντας πως έως χθες το βράδυ είχαν καταβληθεί 131 εκατ. ευρώ σε 1,9 εκατομμύριο δικαιούχους. Είπε ότι το 73% των δικαιούχων προτίμησαν την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό αντί για την ψηφιακή κάρτα, εκτιμώντας ότι ίσως έγινε για να έχουν τα χρήματα για οποιαδήποτε χρήση.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Fuel Pass

Την ίδια ώρα, τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για το Fuel Pass 2 έχουν μέχρι και τις 29 Αυγούστου οι δικαιούχοι οχημάτων.

Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή από τις 7 Αυγούστου για όλα τα ΑΦΜ και οι πολίτες μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article