17.6 C
Athens
18 April - 2024

Το νέο Mazda CX-60 έφτασε στην Ελλάδα

Must read

Το ολοκαίνουριο Mazda CX-60 plug-in hybrid έχει ήδη φτάσει στην Ελλάδα.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του τον Μάρτιο του 2022, την οποία ακολούθησε η δυνατότητα παραγγελίας του αυτοκινήτου, οδήγησε σε ένα μαζικό ενδιαφέρον από το κοινό. Στην Ευρώπη μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί παραγγελίες για περισσότερα από 14.000 αυτοκίνητα.

Το Mazda CX-60 έρχεται να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες του κοινού με προτίμηση στα SUV, συνδυάζοντας την άψογη περιβαλλοντική απόδοση με την οδική ικανοποίηση που ενσωματώνεται σε κάθε Mazda. Το νέο εμβληματικό μοντέλο, Mazda CX-60 PHEV, αντιπροσωπεύει όλα όσα εμπεριέχει το «DNA» της ιαπωνικής μάρκας τα τελευταία 100 χρόνια. Διαθέτει εξαιρετική εσωτερική σχεδίαση που ενσωματώνει την υψηλή ιαπωνική δεξιοτεχνία και φέρει όλες τις τελευταίες καινοτομίες με ανθρωποκεντρικής προσέγγισης τεχνολογίες, ενώ σύμφωνα με πολλούς, έχει και τους κορυφαίους στον κόσμο κινητήρες.

Υπάρχουν πολλές νέες τεχνολογίες που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Mazda CX-60. Αυτές είναι: See-Through View που ουσιαστικά είναι ένα επόμενης γενιάς 360 μοιρών monitor με εκτεταμένο οπτικό πεδίο σε χαμηλές ταχύτητες, Hill Descent Control (HDC) το οποίο βοηθάει στην ασφαλή κατάβαση σε απότομες πλαγιές σε ολισθηρό ή ανώμαλο δρόμο, Cruise Control (i-ACC), το οποίο ενσωματώσει όρια ταχύτητας από το Traffic Sign Recognition και Vehicle Exit Warning (BSM) το οποίο προειδοποιεί για χρήστες του δρόμου που πλησιάζουν από πίσω.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article