16.4 C
Athens
29 March - 2024

Ο όμιλος Hyundai ανακοινώνει τον οδικό χάρτη για οχήματα που καθορίζονται από το λογισμικό SDV

Must read

Τo γκρουπ Hyundai ανακοίνωσε τη νέα της παγκόσμια στρατηγική για τη μετατροπή όλων των οχημάτων της σε οχήματα που καθορίζονται από λογισμικό SDV (Software Defined Vehicles) έως το 2025.

Με αυτό τον τρόπο ο όμιλος έχει ως στόχο να αναβαθμίσει την εμπειρία των πελατών της και να περάσει σε μια άνευ προηγουμένου εποχή κινητικότητας μέσω της εξελισσόμενης τεχνολογίας λογισμικού. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα προσφέρει μια άνευ προηγουμένου εποχή κινητικότητας, δίνοντας στους πελάτες την ελευθερία να αναβαθμίζουν εξ αποστάσεως τη λειτουργικότητα των αυτοκινήτων τους, οπουδήποτε και σε όποια χρονική στιγμή αυτό απαιτείται.

Οι ενημερώσεις λογισμικού Over-The-Air (OTA) για όλα τα μοντέλα έως το 2025 θα προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και λειτουργικότητα ανά πάσα στιγμή παγκοσμίως. Έως το 2025 εκτιμάται πως 20 εκατομμύρια πελάτες θα έχουν εγγραφεί στις υπηρεσίες Connected Car Services (CCS) του Ομίλου παγκοσμίως.

Έως το 2030, ο όμιλος σχεδιάζει να επενδύσει 12,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε πόρους, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός νέου Παγκόσμιου Κέντρου Λογισμικού για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του λογισμικού και την επιτάχυνση της ανάπτυξης οχημάτων που καθορίζονται από λογισμικό.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article