17.1 C
Athens
29 March - 2024

Εφαρμογή της Audi σε smartphone μπορεί να μετατρέψει τα μοντέλα του 2008 και μετά, σε συνδεδεμένα οχήματα

Must read

Η Audi παρουσιάζει την εφαρμογή Audi Connect Plug & Play με την οποία το smartphone του κατόχου ενός Audi συνδέεται με το αυτοκίνητό του, μετατρέποντάς το γρήγορα και εύκολα σε «συνδεδεμένο όχημα». Η έξυπνη συσκευή Data Plug σε συνδυασμό με την εφαρμογή επιτρέπει στα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν από το 2008 μέχρι το 2019 να γίνουν «συνδεδεμένα αυτοκίνητα» με λίγα απλά βήματα στο smartphone.

Με την εφαρμογή οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για το όχημά τους ανά πάσα στιγμή, όπως τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τον αριθμό πλαισίου του οχήματός και τη στάθμη καυσίμου, καθώς και τα χιλιόμετρα και τις μέρες που απομένουν μέχρι το επόμενο ραντεβού για service. Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει σειρά χρηστικών πληροφοριών και υπηρεσιών όπως η άμεση κλήση οδικής βοήθειας ή της εξυπηρέτησης πελατών, η τελευταία θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου, σύμβουλο οδικής συμπεριφοράς και οικονομικής οδήγησης, η λίστα του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών service Audi στην Ελλάδα, αλλά και παιχνίδια προκλήσεων οδήγησης και διαδρομών για τη διασκέδαση του χρήστη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android, συνδέει τα smartphone του οδηγού μέσω bluetooth με το Audi Data Plug, μετατρέποντας το όχημα σε «συνδεδεμένο αυτοκίνητο» σε ελάχιστο χρόνο.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article