24.7 C
Athens
29 March - 2024

FF Group: Σε Καλλιθέα και Περιστέρι τα πρώτα νέα καταστήματα Jack & Jones

Must read

Η επίσημη έναρξη της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ του ομίλου FF Group και του πολυεθνικού Ομίλου BESTSELLER σηματοδοτείται με το άνοιγμα των δύο πρώτων νέων καταστημάτων Jack & Jones σε Καλλιθέα και Περιστέρι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου λιανικής monobrand καταστημάτων Jack & Jones από τον Όμιλο FF Group, τα δύο πρώτα νέα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους στην Καλλιθέα (Θησέως 135-137) και στο Περιστέρι (Σαρανταπόρου 32). Τα καταστήματα Jack & Jones φιλοξενούν όλο το φάσμα της ανδρικής casual ένδυσης. Οι συλλογές περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με βασικό πυρήνα των συλλογών τους τα jeans. Ο συνδυασμός των ιδιαίτερα προσιτών τιμών, της άριστης ποιότητας και των κορυφαίων σε σχεδιασμό συλλογών καθιστούν την Jack & Jones ένα από τα πιο αγαπημένα denim brand.

Σημειώνεται ότι η συμφωνία μεταξύ του Ομίλου FF Group και της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack & Jones στην Ελλάδα, τέσσερα εκ των οποίων ανοίγουν εντός του 2022, καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article