16.4 C
Athens
29 March - 2024

Έξι βραβεία για τη Hyundai στα iF Design Awards 2023

Must read

Η Hyundai Motor Company κέρδισε φέτος 19 iF Design Awards για καινοτόμα αυτοκίνητα και πρωτότυπα, ενώ τα έξι βραβεία των ενεργειών marketing της ανέδειξαν και το δημιουργικό έργο της εταιρείας σε ψηφιακούς και φυσικούς χώρους.

Η Hyundai Motor κέρδισε σημαντικό αριθμό διάσημων iF Design Awards στις κατηγορίες Communication και User Experience (UX) για την επικοινωνία του αναγνωρισμένου αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος IONIQ 6 της εταιρείας, το οποίο κέρδισε παράλληλα και το Gold βραβείο στην κατηγορία Product.

HYUNDAI-iF-AWARDS

Η διεθνής κριτική επιτροπή του iF Design Award ανέδειξε το βίντεο της παγκόσμιας πρεμιέρας του IONIQ 6 στην κατηγορία Επικοινωνία. Το συναρπαστικό αφηγηματικό βίντεο βασίζεται στην ιδέα «Awaken Υour World», αφηγούμενο μια ιστορία για το ευέλικτο εσωτερικό του IONIQ 6 και την εξατομικευμένη εμπειρία των πελατών σε ένα χώρο βελτιστοποιημένο για διάφορους τρόπους ζωής.

Το βίντεο επικεντρώνεται στο IONIQ 6, ένα αποκλειστικά φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτρικό όχημα, που προσφέρει στους πελάτες μια νέα εμπειρία μετακίνησης προωθώντας την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Αυτό ταυτίζεται με το όραμα της Hyundai για «Progress for Humanity», το οποίο στοχεύει να συμβάλει σε μια καλύτερη καθημερινότητα για τους πελάτες.

Η κριτική επιτροπή βράβευσε επίσης το αποκαλυπτικό βίντεο σχεδιασμού IONIQ 6 για ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες για την εντυπωσιακή και καθηλωτική έκφραση του ηλεκτρικού «Electrified Streamliner» σχεδιαστικού concept στην κατηγορία Επικοινωνία. Η εντυπωσιακή υπαίθρια διαφήμιση εμφανίστηκε σε παγκόσμια σημεία ενδιαφέροντος, όπως η πλατεία K-POP στη Σεούλ, η Times Square στη Νέα Υόρκη και το Piccadilly Circus στο Λονδίνο.

HYUNDAI-iF-AWARDS

Οι κριτές τίμησαν επίσης το διαδικτυακό IONIQ 6 Digital Studio και στις δύο κατηγορίες Επικοινωνίας και UX. Το IONIQ 6 Digital Studio σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να παρέχει καινοτόμες, καθηλωτικές ψηφιακές εμπειρίες σε πελάτες που επικοινωνούν αποτελεσματικά για το αυτοκίνητο μέσω ψηφιακών καναλιών με έξι θέματα που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής τους.

Η επικοινωνιακή εκστρατεία κρίθηκε επιτυχημένη, με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βιώνουν το IONIQ 6 σε μια σειρά ψηφιακών σημείων επαφής, συμπεριλαμβανομένης της επαυξημένης πραγματικότητας (AR), της εικονικής πραγματικότητας (VR), της ασύρματης τεχνολογίας και των φορητών συσκευών. Σε έναν καινοτόμο εικονικό χώρο που αναπτύχθηκε για να μοιάζει με το IONIQ 6, η Hyundai αναδεικνύει ότι το IONIQ 6 είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό τρόπο μετακίνησης — είναι ένα μέρος για εργασία, παιχνίδι και χαλάρωση και ότι οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν να το εκμεταλλευτούν όπως επιθυμούν.

Παράλληλα, το βίντεο της παγκόσμιας καμπάνιας του IONIQ 5 robotaxi της Hyundai κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας Επικοινωνία. Το βίντεο αποτυπώνει τη φιλοσοφία του εξανθρωπισμού πίσω από την ανάπτυξη της τεχνολογίας της αυτόνομης οδήγησης της Hyundai και το όραμα για την εμπειρία του πελάτη στα αυτόνομα οχήματα Επιπέδου 4. Τα δύο επεισόδια του βίντεο της καμπάνιας ξεπερνούν την απλή παρουσίαση νέων τεχνολογιών, χρησιμοποιώντας συγκινητικές ιστορίες για να εξοικειώσουν τους πελάτες με την έξυπνη κινητικότητα που σύντομα θα βιώσουν. Το πρώτο επεισόδιο δίνει έμφαση στις ενέργειες του robotaxi που μοιάζουν με αυτές ενός προσεκτικού οδηγού και το δεύτερο επεισόδιο επικεντρώνεται στη φροντίδα του robotaxi σε όλους τους επιβάτες, από εφήβους έως ηλικιωμένους.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article