22.7 C
Athens
29 March - 2024

Το Energyear έρχεται στην ελληνική αγορά ΑΠΕ

Must read

Την προσοχή εγχώριων και διεθνών παικτών συγκεντρώνει ελληνική αγορά ΑΠΕ. Έπειτα από τα επιτυχημένα Συνέδρια σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία και στην Λατινική Αμερική, διοργανώνεται το πρώτο Energyear Greece, επιδιώκοντας να συνεχίσει την προώθηση των ΑΠΕ και της βιωσιμότητας στην ελληνική αγορά.

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στις 24 Μαΐου, στο Wyndham Grand Athens, όπου παγκοσμίου κλάσης εταιρείες από τον κλάδο των ανανεώσιμων, αρχές και οργανώσεις του εγχώριου και διεθνούς ενεργειακού τομέα, θα συναντηθούν στο πρώτο event στα ελληνικά, το οποίο θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και στα αγγλικά.

Περισσότερες από 40 υψηλού επιπέδου ομιλητές θα παρουσιάσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σχετικά με την ηλιακή ενέργεια στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται: Ο Νάσος Πλαϊνός, Key Accounts Sales Manager σε Ελλάδα και Κύπρο, της Longi, ο Σωτήρης Καπέλλος, Διευθυντής Ανάπτυξης και Λειτουργίας της Helleniq Renewables και Πρόεδρος της HELAPCO, ο Γιώργος Κρεμλής, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Γραφείου της Διεθνούς Σύμβασης Espoo, Πρόεδρος Ελληνικής Πρωτοβουλίας σε επίπεδο ΟΗΕ για το κλίμα και τον πολιτισμό. Επίτιμος διευθυντής Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Energyear Greece έρχεται υποσχόμενο την ανάπτυξη μια πλούσιας τεχνικής και ακαδημαϊκής ατζέντας για την ενέργεια, αλλά και σημαντικών επιχειρηματικών προοπτικών και στρατηγικών συμμαχιών για την προώθηση των ΑΠΕ στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όλοι οι συνδρομητές του Energypress θα απολαμβάνουν έκπτωση 10% στην αγορά εισιτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και επαφή με τη διοργάνωση:
Alicia González
Project Manager, Energyear.
[email protected]
M: + 34 670529065

GREECE

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article