12.7 C
Athens
19 March - 2024

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»: Προνόμια και δώρα μέσω της εφαρμογής OPAP Store App από όπου και αν βρίσκετε

Must read

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα δίνει το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» στους παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App και με λίγα κλικ στην οθόνη του κινητού, όσοι έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες προσφορές και κληρώσεις.

«Το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μοιράζει προνόμια και δώρα στους παίκτες, μέσα από εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις. Η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ μεγάλη, καθώς η διαδικασία τόσο για την εγγραφή, όσο και για τη συμμετοχή είναι γρήγορη και εύκολη. Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να παρακολουθούν την εξέλιξη των επιβραβεύσεων από όπου και αν βρίσκονται», τονίζει ο κ. Νίκος Τεκερλέκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πύργο.

«Το μόνο που χρειάζεται είναι το OPAP Store App»

Όσον αφορά στη διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα, ο κ. Τεκερλέκης αναφέρει: «Το μόνο που χρειάζεται είναι η εφαρμογή OPAP Store App. Μέσα από το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» κάθε φορά που ένας παίκτης σκανάρει το δελτίο ή τον λαχνό του για να δει αν έχει κερδίσει, συμμετέχει και σε κληρώσεις για να κερδίσει κουπόνια εξαργύρωσης στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, αλλά και για να διεκδικήσει πλούσια δώρα. Κάθε σκανάρισμα δελτίου αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή».

Στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» συμμετέχουν όλα τα παιχνίδια των καταστημάτων ΟΠΑΠ και όσα προσφέρονται από την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή OPAP Store App, καθώς και το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», οι παίκτες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα opap.gr ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article