19.9 C
Athens
28 March - 2024

Επίσκεψη του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας

Must read

Επίσκεψη στο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., Καθηγητής Χειρουργικής, κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, στο πλαίσιο του ελέγχου επαγρύπνησης και διασφάλισης, από τον Οργανισμό, της Δημόσιας Υγείας από κάθε κίνδυνο και απειλή, την υπεύθυνη πληροφόρηση της πολιτείας, καθώς και την προάσπιση και προαγωγή της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο κ. Γιαννόπουλος κατά τη συνεργασία που είχε με τον Υπεύθυνο ΠΕΔΥ Θεσσαλίας, Επιστημονικό Σύμβουλο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., Καθηγητή Υγιεινής & Επιδημιολογίας, κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου και την αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, βασισμένων στα πλέον σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και εναρμονισμένων με τις αρχές και το πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Δημόσια Υγεία.

Παράλληλα, υπήρξε εποικοδομητική συνάντηση με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Γενετικής κ. Μαμούρη Ζήση, όπως επίσης και με τον Κοσμήτορα της Σχολής Καθηγητή Κτηνιατρικής κ. Μπιλίνη Χαράλαμπο για επιστημονική περαιτέρω συνεργασία και δράσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article