24.7 C
Athens
29 March - 2024

ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα και η αντιμετώπισή τους

Must read

Eκδήλωση για τα 23 χρόνια προσφοράς του στην προστασία της Δημόσιας Υγείας πραγματοποιεί το Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και με αφορμή το γεγονός αυτό, ο Πρόεδρος του Κέντρου, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, με ομιλία του θα αναφερθεί στις προκλήσεις του αύριο, όπως αυτές διαμορφώνονται από τα νέα υγειονομικά δεδομένα, τις παγκόσμιες κοινωνικές και γεωπολιτικές συνθήκες και την αντιμετώπισή τους.

Ένα περιβάλλον, στο οποίο ο Οργανισμός καλείται να ανταποκριθεί με επιτυχία στη βάση της ιδρυτικής του αποστολής, αλλά κυρίως στην αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων προσφυγικό-μεταναστευτικό που έχουν δημιουργηθεί και το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στα νέα επιδημιολογικά μοντέλα, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, σε επίπεδο αντάξιο των ανεπτυγμένων χωρών και των πολιτισμένων κοινωνιών, με βάση τους διεθνείς χάρτες Υγείας και τα πρότυπα ασφαλείας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 σε αίθουσα του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν επίσης τα Ιδρυτικά Στελέχη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που εργάστηκαν και υλοποίησαν το σχέδιο για έναν σύγχρονο Οργανισμό προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article