23.5 C
Athens
28 March - 2024

Όμιλος ΕΛΠΕ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος Γρ. Στεργιούλης παρουσίασε τον Απολογισμό 2016

Must read

Στις προκλήσεις του ευρωπαϊκού κλάδου διύλισης, στα υψηλά λειτουργικά κέρδη του 2016, στη συνεχιζόμενη ανοδική πορεία του 2017, στη στρατηγική και τις προτεραιότητες του Ομίλου, αναφέρθηκε αναλυτικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης κατά στην ομιλία του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Στεργιούλης, «όλα αυτά υλοποιούνται σε συνθήκες εργασιακής ηρεμίας, με συγκρατημένο το λειτουργικό κόστος, ιδιαίτερα θετική πορεία της μετοχής και με διεθνείς συμφωνίες με παγκόσμιους ενεργειακούς κολοσσούς για έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛ.ΠΕ αναφέρθηκε εκτενώς στα αποτελέσματα του 2016, που ήταν μια χρονιά με κορυφαίες ιστορικά επιδόσεις για τον Όμιλο στην παραγωγή, τις πωλήσεις, τις εξαγωγές και τα κέρδη. Μάλιστα, αυτές οι επιδόσεις σημειώθηκαν, όπως είπε, σε ένα περιβάλλον δυσμενέστερο από το 2015, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα περιθώρια διύλισης, με όλες τις επιχειρηματικές μονάδες να συνεισφέρουν στη θετική πορεία του Ομίλου.

Ο κ. Στεργιούλης έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα για τη Διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ την πλήρη εφαρμογή του Συστήματος Ολιστικής Ασφάλειας στην εργασία, μέσα από βελτιώσεις στη συνολική λειτουργία της παραγωγής, αλλά και την κάλυψη των κενών στην απασχόληση με νέες προσλήψεις.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article