37.3 C
Athens
18 July - 2024

Με δυναμική παρουσία η ΔΕΗ στη 82η ΔΕΘ

Must read

Στην 82η ΔΕΘ η ΔΕΗ δραστηριοποιείται δυναμικά, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 5 ετών, όπου παρέχει περίπτερο στεγάζοντας το Πολύ- ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει με νέο εταιρικό περίπτερο παρουσιάζοντας τις πολύπλευρες δραστηριότητες της.

Παράλληλα, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει το στρατηγικό Συνέδριο Investment Opportunities in Southeastern Europe: Trends and challenges in the energy sector το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα των επίσημων εκδηλώσεων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και στοχεύει να αναδείξει τις επενδυτικές ευκαιρίες και προκλήσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Εταιρικό Περίπτερο

Η ΔΕΗ συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με εταιρικό περίπτερο στο οποίο παρουσιάζει τις πολύπλευρες δραστηριότητες της που βασίζονται στις στρατηγικές της προτεραιότητες και την προσαρμογή της στη νέα πραγματικότητα, για μια προοπτική ανάπτυξης μέσα από ένα δυναμικό επιχειρησιακό πρόγραμμα: μία ΔΕΗ Εκσυγχρονισμένη, Πελατοκεντρική, και Ισχυρή.

Θεσμός πλέον οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τους ΓτΚ με την υποστήριξη της ΔΕΗ

Από το 2012, μέχρι σήμερα η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε υποστηρίζει τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας με τη δημιουργία και παραχώρηση ειδικού ιατρικού περιπτέρου για παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στην 82η ΔΕΘ, στο περίπτερο-πολυιατρείο θα λειτουργήσουν τρία ιατρεία:

– Γενικό – παθολογικό
– Παιδιατρικό
– Οφθαλμολογικό

Στα ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία εθελοντές ιατροί θα παρέχουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα, σε επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Επίσης, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο πολυ-ιατρείο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να γνωρίσει, μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας, την ιστορία και την κοινωνική προσφορά των Γιατρών του Κόσμου τα τελευταία 27 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα.

Η χορηγία της ΔΕΗ, εκτός των δαπανών διαμόρφωσης και παραχώρησης του χώρου, περιλαμβάνει επίσης:

– Ενίσχυση των γενικότερων δράσεων των Γιατρών του Κόσμου
– Κάλυψη λειτουργικών δαπανών που αφορούν στην υλοποίηση όλων
των εργασιών
– Αγορά ιατρικών μηχανημάτων
– Αγορά ιατρικών αναλωσίμων
– Αγορά 1000 εισιτηρίων εισόδου στη ΔΕΘ

Η έμπρακτη στήριξη της ΔΕΗ στην οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» δεν αποτελεί απλά μια συμβατική υποχρέωση της Εταιρείας στο πλαίσιο της πολιτικής ΕΚΕ, αλλά καθήκον της να συμπαραστέκεται με ποικίλους και διαφορετικούς τρόπους στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, αποδεικνύοντας την ευαισθησία της στην προσπάθεια όλων όσων καθημερινά αγωνίζονται στις σημερινές αντίξοες συνθήκες.

Πρακτικές Πληροφορίες:

 Οι ώρες λειτουργίας του πολυϊατρείου από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 είναι οι εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή: 16.00-22.00 Σάββατο και Κυριακή: 10.00-22.00
 Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, από τους Γιατρούς του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206), σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (X.A.N.Θ.)

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article