25.3 C
Athens
24 April - 2024

Η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά εργασίες ανακαίνισης σε 10.000 ιστούς ηλεκτροφωτισμού σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου

Must read

Σε ανακαίνιση και επισκευή 10.000 ιστών ηλεκτροφωτισμού στο κεντρικό οδικό δικτύο της Αττικής, προχωρά η Περιφέρεια, με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών και την αισθητική αναβάθμισή της.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου, με εκτιμώμενο χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα 2 έτη, ενώ θα γίνει ενδελεχής έλεγχος τυχόν διάβρωσής τους, καθώς και αντικατάσταση των εκλιπόντων ή φθαρμένων θυρίδων. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από την τροχαία, και θα λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή όχληση των πολιτών και οι εργασίες να εκτελούνται με απόλυτη ασφάλεια.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μετά την πρωτοβουλία μας να αναλάβουμε να βάλουμε ένα τέλος στην παράνομη αφισορύπανση, προχωράμε με την ανακαίνιση και συντήρηση 10.000 ιστών ηλεκτροφωτισμού σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής. Θα συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των πολιτών της Αττικής να ζουν σ΄ένα καλαίσθητο και ασφαλές περιβάλλον».

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article