24.7 C
Athens
29 March - 2024

ΡΑΕ: Μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό

Must read

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί ο τρέχων διαγωνισμός για αιολικά και φωτοβολταϊκά, ο οποίος έτσι κι αλλιώς διεξάγεται ηλεκτρονικά, ενημέρωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η οποία ωστόσο περιορίζει το ωράριο υποδοχής του κοινού και προσαρμόζει τη λειτουργία της στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, από αύριο Δευτέρα έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου, οι ώρες υποδοχής του κοινού θα είναι 10:00 με 14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες. Για την περίοδο αυτή και μέχρι την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης, συνιστάται στους ενδιαφερόμενους να αποφεύγουν την επικοινωνία με την Αρχή μέσω φυσικής παρουσίας και να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην επίσημη διεύθυνση αλληλογραφίας info@rae.gr. Σε περίπτωση που είναι αναγκαία η προσέλευση στη ΡΑΕ ιδίως όταν απαιτείται να προσκομιστούν στην Αρχή πρωτότυπα έγγραφα και στοιχεία, αυτά θα παραδίδονται στην είσοδο και κανένας ενδιαφερόμενος δεν θα εισέρχεται στο κτίριο της Αρχής.

Επίσης η ΡΑΕ υιοθετεί μέτρα για εκ περιτροπής και εξ αποστάσεως εργασία από τους υπαλλήλους της, κατά την περίοδο που ισχύουν έκτακτα μέτρα και περιορισμοί ενόψει της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Την περίοδο αυτή δεν θα διεξάγονται συναντήσεις, εντός ή εκτός του κτιρίου της Αρχής, υπαλλήλων/στελεχών της Αρχής με στελέχη εταιρειών ή άλλων φορέων ή καταναλωτές ή οποιονδήποτε τρίτο εκτός του δυναμικού της Αρχής, παρά μόνο για έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις και έπειτα από αξιολόγηση και έγκριση της αναγκαιότητας από τη Διοίκηση της ΡΑΕ.

Η Ολομέλεια της ΡΑΕ θα συνεδριάζει λαμβάνοντας μέτρα ασφαλείας και με τηλεδιάσκεψη, όταν απαιτείται.

Τέλος, για το διαγωνισμό διευκρινίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά με ηλεκτρονική δημοπρασία εξ αποστάσεως.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article