22.4 C
Athens
18 May - 2024

Διάκριση της εταιρείας Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια σε διεθνή διαγωνισμό

Must read

Χρυσό βραβείο απέσπασε το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο «Enigma» της εταιρείας Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ, στον διαγωνισμό Berlin GOOA (Berlin Global Olive Oil Awards) που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια συμμετείχε με το ελαιόλαδο υψηλών φαινολών «Enigma» στη διοργάνωση που συγκαταλέγεται στους πιο έγκριτους και αυστηρών προδιαγραφών διαγωνισμούς στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων. Το ελαιόλαδο Enigma σημείωσε υψηλές βαθμολογίες στα ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης, γι’ αυτό και κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ελαιόλαδα της χρονιάς, τα Elite Olive Oils.

Στον φετινό διαγωνισμό Berlin GOOA διαγωνίστηκαν περισσότερα από 870 ελαιόλαδα από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες παγκοσμίως, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Γαλλία, το Ισραήλ, το Μαρόκο, η Πορτογαλία κά.

Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμφιάλωση ελαιολάδου και σπορελαίων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HORECA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων & ιδιωτικής ετικέτας σε μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article