18.6 C
Athens
3 May - 2024

Ο καιρός της Πέμπτης: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα – Μέχρι τους 37 το θερμόμετρο

Must read

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας μεμονωμένες καταιγίδες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά στους 35 με 37 και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα στους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article