21.7 C
Athens
18 May - 2024

Ο καιρός της Δευτέρας: Τα μελτέμια ρίχνουν οριακά τη θερμοκρασία – Στους 33 βαθμούς ο υδράργυρος

Must read

Σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και τα ανατολικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και κατά τόπους στα δυτικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Κάβο Ντόρο 7 με 8. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article