22.7 C
Athens
9 May - 2024

Ο Robert Downey Jr. μετατρέπει σε ηλεκτρικά τα κλασικά αυτοκίνητα της συλλογής του

Must read

Ο Robert Downey Jr. διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από κλασικά αυτοκίνητα από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970, κυρίως αμερικανικά και επειδή ως Iron Man έχει σώσει τον πλανήτη καμιά δεκαριά φορές, θέλει να το προσπαθήσει και στην αληθινή ζωή του. Αλλά θέλει να κρατήσει και τα αυτοκίνητά του και έτσι γεννήθηκε η ιδέα να το κάνει όλο αυτό ένα τηλεοπτικό σίριαλ, το οποίο αν κρίνουμε από το πρώτο trailer θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα είναι διασκεδαστικό.

Γνήσιος petrolhead

Η τηλεοπτική σειρά θα προβληθεί στο HBO Max και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου. Το δίκτυο παρουσίασε τώρα το πρώτο trailer, όπου αυτό που βλέπουμε είναι τον γνωστό ηθοποιό να μας προσφέρει την πρώτη γεύση από το τι θα παρακολουθήσουμε. Ο Downey Jr. παραδέχεται πως είναι petrolhead και του αρέσουν τα αυτοκίνητα, ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του, έτσι προχώρησε ουσιαστικά στην απόφασή του αυτή.

Restomod κάθε είδους

Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε πως αυτοκίνητα όπως η θρυλική Corvette Stingray μετατρέπεται σε ηλεκτρική, ενώ ανάμεσα στις επιλογές για μείωση των ρύπων από τα αυτοκίνητα της συλλογής, υπάρχει επίσης η υβριδική τεχνολογία αλλά και αυτή των βιοκυασίμων.

Ο Downey Jr. έχει συγκεντρώσει μια ομάδα μηχανικών προκειμένου να τα καταφέρει και αυτό που καταλαβαίνει κανείς είναι πως οι άνθρωποι αυτοί ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο τρελές επιθυμίες του ούτως ή άλλως εκκεντρικού σταρ του κινηματογράφου.

“Είμαστε αυτό που οδηγούμε, και έχοντας συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή συλλογή κλασικών αυτοκινήτων με τα χρόνια, ήμουν μια κινούμενη σπατάλη βενζίνης και καυσίμων. Και υποκριτής, καθώς είχα ιδρύσει το Footprint Coalition το 2019 για την κλιμάκωση των τεχνολογιών που μετριάζουν την κλιματική αλλαγή”, είπε ο Robert Downey Jr. στην ανακοίνωση του HBO Max και συμπλήρωσε, “Ευτυχώς, είμαι λίγο ονειροπόλος. Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν ένα πείραμα ελπίδας, καθώς προσέλαβα τα καλύτερα και εξυπνότερα μυαλά για να αξιολογήσω, να εκπαιδεύσω, να αναβαθμίσω και να αποανθρακοποιήσω αυτά τα οχήματα με τρόπο που αποδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητες της δημιουργικότητας όταν χρειαστεί να επιλυθεί ένα πρόβλημα”.

Ο Downey Jr. θα είναι φυσικά ο παρουσιαστής αλλά και ο παραγωγός του σίριαλ μαζί με μια πλειάδα ανθρώπων που έχουν ανάλογες εμπειρίες και ένα εξαιρετικό υλικό για να δουλέψουν πάνω σε αυτό. “Αυτό που κάνουμε εδώ, δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν”, κατέληξε με νόημα ο Robert Downey Jr.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article