20.8 C
Athens
17 May - 2024

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Ξεκινά η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ

Must read

Ξεκινά από τη Δευτέρα (12/6) η επεξεργασία και η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2023 στον ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω του gov.gr, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Την Παρασκευή εκδόθηκαν τρεις αποφάσεις οι οποίες περιγράφουν:

  1. Τις δεσμεύσεις που πρέπει να τηρούν οι γεωργοί προκειμένου να καταστούν δικαιούχοι κοινοτικών ενισχύσεων (αιρεσιμότητα) (ΦΕΚ Β΄3777/9-6-23).
  2. Το οικολογικό σχήμα της Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας το οποίο διαθέτει τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τα οικολογικά σχήματα (ΦΕΚ Β΄3776/9-6-23).
  3. Τις ασυμβατότητες μεταξύ των οικολογικών σχημάτων ώστε να γνωρίζει ο παραγωγός πόσα και ποια οικολογικά σχήματα μπορεί να ενεργοποιήσει στο αγροτεμάχιό του (ΦΕΚ Β΄3778/9-6-23).

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εντός των επόμενων ημερών θα εκδοθούν και οι υπόλοιπες εφαρμοστικές αποφάσεις που αφορούν στις άμεσες ενισχύσεις του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ για το 2023-2027.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/oikonomia/paat-xekina-i-ypoboli-diloseon-osde”>Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Ξεκινά η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ – iefimerida.gr</a></p>

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article