19 C
Athens
19 April - 2024

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι τρίτη δύναμη, μπορούμε να είμαστε εγγυητές της σταθερότητας

Must read

«Είμαι αισιόδοξη ότι θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών. Διεκδικούμε την τρίτη δύναμη, την τρίτη εντολή» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά από την Πάτρα, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να είναι ο εγγυητής της μετεκλογικής σταθερότητας.

«Εμείς και όχι η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να πάρουμε αυτή την εντολή. Ομολόγησαν εχθές ότι έχουν την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική επιλογή. Είναι στήριξη σε εγκληματίες» τόνισε.

Η κυρία Γεννηματά σημείωσε ότι «κάθε μέρα επιστρέφουν σύντροφοί μας σε όλη την Ελλάδα. Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Θέλω και από εδώ, από την Πάτρα, να απευθυνθώ σε όλους, όσοι πορευτήκαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, σε όσους ονειρευτήκαμε μαζί, σε όσους αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα. Σας καλώ να ξανασυναντηθούμε».

Και υπογράμμισε:

Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι. Η Ελλάδα χρειάζεται από τη Δευτέρα κυβέρνηση σταθερή, κυβέρνηση τετραετίας. Εμείς μπορούμε να είμαστε ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής της σταθερότητας. Είμαστε η γέφυρα, η πυξίδα για να μην «μπατάρει» η χώρα ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέληξε λέγοντας ότι «εμείς μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και να χτίσουμε το νέο κοινωνικό Κράτος που έχει ανάγκη η Ελλάδα, για να στηρίξει τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, που βίωσαν την κρίση την φτώχεια και τον αποκλεισμό».

«Δυνατή περιφέρεια με ισχυρό περιφερειακό Τύπο»

 Το ρόλο του επαρχιακού Τύπου στην Ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας εξήρε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά σε συνάντησή της με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων, Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο.

Η κυρία Γεννηματά δήλωσε ότι είναι οφειλόμενο χρέος της αυριανής κυβέρνησης να προάγει και να ενισχύσει τον περιφερειακό Τύπο. Άποψη, για την οποία το ΠΑΣΟΚ έχει εργαστεί με συνέπεια τα τελευταία χρόνια με σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών παίζοντας καταλυτικό ρόλο για την διατήρηση των κρατικών δημοσιεύσεων –διακηρύξεων δημοσίων έργων και δημοσίων συμβάσεων στις επαρχιακές εφημερίδες.

Από την πλευρά του ο Αχαιός πρόεδρος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος ευχαρίστησε την κα Γεννηματά για τη στάση του ΠΑΣΟΚ τα δύσκολα χρόνια του Μνημονίου σε καίρια θέματα για την ενίσχυση του περιφερειακού Τύπου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article