17.8 C
Athens
27 April - 2024

«Ανακυκλώνω – ΑλλάΖΩ Θερμοσίφωνα»: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων

Must read

Σήμερα αναρτήθηκαν στην ενότητα «Εξέλιξη» τα προσωρινά αποτελέσματα δικαιούχων του Προγράμματος «Ανακυκλώνω – ΑλλάΖΩ Θερμοσίφωνα».

Οι αιτούντες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν στις λίστες ανά Περιφέρεια την συνολική βαθμολογία και κατάσταση της αίτησης τους.

Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων από την Τετάρτη 12 Ιουλίου (00:01) έως Τρίτη 18 Ιουλίου (23:59).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Υπενθυμίζεται ότι προϋπόθεση για ένταξη στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω θερμοσίφωνα» είναι το μέσο ετήσιο εισόδημα ανά μέλος οικογένειας να μην υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ. Επίσης, ο ηλιακός θα πρέπει να προορίζεται για εγκατάσταση σε κατοικία (και όχι σε επαγγελματικό ακίνητο), με παράλληλη απόσυρση και ανακύκλωση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα (χωρητικότητας τουλάχιστον 40 λίτρων) που εξασφάλιζε έως τώρα ζεστό νερό χρήσης.

Η ενίσχυση κυμαίνεται από 50% έως 60%, ενώ θα δοθεί με τη μορφή voucher που θα αφαιρεθεί από την τελική τιμή του μοντέλου που θα επιλέξει ο ωφελούμενος. Ανάλογα με το μέγεθος του ηλιακού, δηλαδή τον ωφέλιμο όγκο της δεξαμενής, η ενίσχυση (χωρίς τον ΦΠΑ) ξεκινά από 510,48 και φτάνει μέχρι τα 904,84 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται και το κόστος εγκατάστασης.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article