21.3 C
Athens
29 April - 2024

Ο καιρός της Δευτέρας: Αίθριος με ισχυρούς ανέμους έως 7 μποφόρ – Κανονικές οι θερμοκρασίες για την εποχή

Must read

Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές και λίγα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια, καθώς και στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Καιρός: Αίθριος με ανέμους έως 7 μποφόρ - Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

Σήμερα Δευτέρα στα ανατολικά ηπειρωτικά, κυρίως στην κεντρική Στερεά, στη νότια Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια καθώς και στην Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές Από τις βραδινές ώρες στην Θεσσαλία θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στη δυτική Ελλάδα, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι , κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βορειοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου..

Καιρός Αθήνα

Καιρός: Αίθριος με ανέμους έως 7 μποφόρ - Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article