21.7 C
Athens
18 May - 2024

Ο καιρός της Τετάρτης: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία

Must read

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν. Άνεμοι κατά τόπους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν. Η ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των ηπειρωτικών και του Ιονίου θα είναι σχετικά αυξημένες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά του τμήματα όπου θα συνεχίσουν να πνέουν με εντάσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αθήνα

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα αυξηθούν ελαφρά από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article