21.1 C
Athens
27 April - 2024

Καιρός: Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Επανέρχεται από την Πέμπτη η Άνοιξη

Must read

Για αλλαγή του καιρού, με σύντομες βροχές, ισχυρούς βοριάδες και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη 19 Μαρτίου, κάνει λόγο η μετεωρολόγος Νικολέτα Ζιακοπούλου. Πάντως από την Πέμπτη ο ανοιξιάτικος καιρός θα επανέλθει παντού.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολόγου της ΕΡΤ Νικολέτας Ζιακοπούλου, την Τρίτη περιμένουμε νεφώσεις αυξημένες με παροδικές βροχές σε όλη τη χώρα, λίγες καταιγίδες στο Αιγαίο και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι σταδιακά βόρειοι στις περισσότερες περιοχές, έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 15 με 18 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε βροχές κυρίως από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.

Την Τετάρτη στα ανατολικά και τα νότια περιμένουμε παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά με αρκετό ήλιο στα υπόλοιπα. Οι βοριάδες εως 8 μποφόρ στο Αιγαίο, θα ρίξουν λίγο τη θερμοκρασία.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article