18.2 C
Athens
29 April - 2024

Κουτελός – LG Electronics Hellas: Οι τιμές στις premium τηλεοράσεις δεν θα αυξηθούν – Θετικό το πρόσημο της αγοράς

Must read

Η ελληνική αγορά στον τομέα των premium τηλεοράσεων, αλλά και γενικότερα των λευκών οικιακών συσκευών έχει πλέον κλείσει την μεγάλη απόσταση που την χώριζε από αντίστοιχες αγορές της Ευρώπης, όπως η Πορτογαλία και η Τσεχία την εποχή της κρίσης και έχει σίγουρα θετικό πρόσημο, εκτίμησε ο Άρης Κουτελός – Managing Director της LG Electronics Hellas, στη διάρκεια εκδήλωσης της εταιρείας για την παρουσίαση των νέων τηλεοράσεων και soundbars του 2024 στο Experience Centre στο Ελληνικό.

Ο γενικός διευθυντής της LG Electronics Hellas επισήμανε ότι η εταιρεία και στον τομέα των τηλεοράσεων έχει πλέον ως στρατηγική και στην Ελλάδα την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση στις premium τηλεοράσεις μέσω των OLED τηλεοράσεων, πολλών ιντσών, καθώς το brand name της LG και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της στον τομέα αυτό το δικαιολογούν απόλυτα. Η αγορά γενικότερα στην Ελλάδα κινείται προς το επίπεδο αυτό και η LG συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά δεν έχουμε ακόμη φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πορεία των τιμών των premium τηλεοράσεων μετά την περυσινή αύξηση ο κ. Κουτελός, είπε ότι η εταιρεία δεν θα προχωρήσει σε αυξήσεις, αλλά δεν θα πρέπει να αναμένονται και μεγάλες μειώσεις τιμών. Οι τιμές των premium προϊόντων θα πρέπει να πηγαίνουν λίγο προς τα κάτω σε αγορές όπως η Ελλάδα, προκειμένου το κοινό να στραφεί στα προϊόντα αυτά είπε ο επικεφαλής της LG στην Ελλάδα. Εκτίμησε επίσης ότι η αγορά των τηλεοράσεων θα κινηθεί θετικά το 2024, λόγω και του Εuro 2024, ενώ σε θετικό επίπεδο θα κινηθεί και η αγορά των λευκών προϊόντων. Απαντώντας σε ερώτηση, επισήμανε ότι η LG είναι θετική στην διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της και στην ελληνική αγορά, πέρα από αυτών που ήδη προσφέρει (όπως laptop κλπ).

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article