17.9 C
Athens
29 April - 2024

Δυναμική επιστροφή για τη Mitsubishi

Must read

Η επαναφορά τής Mitsubishi στο δημιουργικό προσκήνιο δείχνει να είναι εντυπωσιακή, τουλάχιστον για τα μέχρι πρότινος δεδομένα της. Τον περασμένο Μάρτιο τα στελέχη της ανακοίνωσαν ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο ονομάστηκε «Challenge 2025».

Όπως προσδιορίζεται από τον χαρακτηρισμό του, αφορά στα νέα μοντέλα της τα οποία έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει ως και το 2025, δηλαδή εντός των επόμενων δυόμισι ετών.

Μια ματιά σε αυτό δείχνει την παρουσίαση έξι νέων και επανασχεδιασμένων μοντέλων εντός του 2023 και συνολικά 16 ως το τέλος εκείνης της χρονιάς!

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τo καινούργια ASX, το οποίο θα είναι το Renault Captur σε υλοποίηση της Mitsubishi, το νέο Delica και ένα «μικρό SUV», όπως περιγράφεται.

Πέραν αυτών, θα υπάρχουν τα νέα Colt (που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Ιουνίου) και L200, καθώς και ένα σπορ μοντέλο. Τα καινούργια αυτοκίνητα της Mitsubishi δεν θα είναι μόνο για την ευρωπαϊκή αλλά και για την ιαπωνική και την αμερικανική, όπως και για τις χώρες της ανατολικής Ασίας.

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article