18.6 C
Athens
14 May - 2024

Αποκατάσταση και εκσυγχρονισμός των γηπέδων στον Δήμο Ωρωπού

Must read

Στην ανακατασκευή και τον πλήρη εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Σταδίου της Σκάλας θα προχωρήσει ο Δήμος Ωρωπού, καθώς εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το πρώτο πρακτικό του σχετικού διαγωνισμού. Το έργο αυτό έρχεται ως μέρος του γενικότερου προγράμματος που έχει σχεδιάσει η δημοτική Αρχή για την αποκατάσταση 38 γηπέδων (ανοιχτών, 5×5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις κά) σε όλα τα χωριά του δήμου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Αυλώνας και της Μαλακάσας, ενώ οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο της Σκάλας είναι, μεταξύ άλλων, η τοποθέτηση νέου τάπητα, η κατασκευή πτυσσόμενης εξέδρας, η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού με LED, η κατασκευή νέας περίφραξης και η αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου.

«Είναι μία ακόμα παρέμβαση που οφείλουμε στη νεολαία μας. Αυτό το στάδιο, που θα έπρεπε να είναι στολίδι και πόλος έλξης, παραμένει εδώ και χρόνια παρατημένο», τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης και συνέχισε: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, με συνέπεια και με σεβασμό. Τοποθετούμε τον Αθλητισμό στην περιοχή μας στο ύψος που του ταιριάζει, παραδίδοντας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους άθλησης, αντάξιους της εποχής και των αναγκών της. Συνεχίζουμε με όλα τα γήπεδα του δήμου μας».

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article