17.8 C
Athens
27 April - 2024

Πότε ανοίγει αντιπροσωπεία Tesla στην Θεσσαλονίκη;

Must read

Η δεύτερη αντιπροσωπεία Tesla ετοιμάζεται να ανοίξει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους πελάτες από τη Βόρεια Ελλάδα

Η Tesla έχει μπει για τα καλά στην αγορά και πλέον οι πωλήσεις της αυξάνονται σημαντικά μήνα με το μήνα. Υπολογίζεται πως περισσότερα από 1.500 Tesla κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, νούμερο ιδιαίτερα υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι η μάρκα δραστηριοποιείται σχεδόν δύο χρόνια στην Ελλάδα και τα μοντέλα της είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

Το σίγουρο είναι πως η αμερικάνικη φίρμα έχει κάνει αίσθηση και έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι καθημερινά , τουλάχιστον στους δρόμους της Αττικής, βλέπουμε σχεδόν… παντού Tesla, κάτι όμως που δεν ισχύει στην επαρχία ακόμα και στην Θεσσαλονίκη.

Η ζήτηση για τα μοντέλα της έρχεται και από περιοχές εκτός των Αθηνών, οπότε η επόμενη κίνηση της μάρκας είναι να επενδύσει και εκτός Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto ήδη έχει δρομολογηθεί η δημιουργία του δεύτερου καταστήματος (το πρώτο βρίσκεται στο Μαρούσι), αυτήν την φορά στην Θεσσαλονίκη. Ο χώρος έχει βρεθεί και συγκεκριμένα στην περιοχή του αεροδρομίου.

Αρχές του 2024

Τα εγκαίνια υπολογίζεται πως θα γίνουν αρχές του 2024, ενώ την ίδια περίοδο αναμένεται να τοποθετηθούν και ταχυφορτιστές στην Θεσσαλονίκη. Οι λεγόμενοι superchargers θα ξεπεράσουν τους 10 και αυτό θα γίνει προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Tesla που ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα και θέλουν να φορτίσουν πολύ γρήγορα.

Προς το παρόν η μάρκα έχει δημιουργήσει το δικό της Pop up κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να δούνε τα μοντέλα της μάρκας από κοντά αλλά και να προγραμματίσουν ένα test drive.

Πηγή: newsauto.gr

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article